Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Mozaïek tegels

Mozaïek tegels zijn te krijgen in natuursteen, keramiek en glas. De afwerkingen en afmetingen zijn zeer divers en kunnen, afhankelijk van de specificaties, worden gebruikt in elke ruimte in en om het huis.

Toepassen mozaiek tegels

Mozaïek tegels kunnen worden toegepast op vloeren en wanden. In badkamers en toiletten wordt mozaiek in de meeste gevallen gebruikt als accent. Bijvoorbeeld op een wand in de douchehoek, achter de wastafel of op de ombouw van het bad. Met mozaiek (bijvoorbeeld natuursteen stonepanels) kan een wand achter de openhaard worden bekleed of een patroon worden gemaakt in een vloer.

Met mozaiek tegels kunt u een ruimte wat meer kleur en afwisseling geven. Er is vaak niet veel mozaiek nodig om de gewenste variatie aan te brengen.  

Mozaiek tegels bekijken

In onze showroom hebben we een uitgebreide selectie mozaiektegels, in allerlei soorten materialen en afmetingen. Daarnaast kunnen wij, via onze groothandels, een nog uitgebreidere selectie mozaiektegels leveren. Wij kunnen u voorzien van advies over hoe en waar mozaiek toe te passen is.