Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Natuursteen

Natuursteen is de verzamelnaam voor verschillende soorten zoals

 

  • marmer
  • graniet
  • leisteen
  • hardsteen

 

De verschillende soorten natuursteen bestaan ieder ook weer uit allerlei uitvoeringen die van over de hele wereld worden geïmporteerd. Veel soorten marmer komen bijvoorbeeld uit Italie, verschillende soorten hardsteen komen uit Belgie en Turkije en een aantal soorten leisteen komen uit zuid Amerika. De aziatische landen, met name china, hebben alternatieven voor zo´n beetje elke natuursteen soort.

Natuursteen toepassen

Natuursteen heeft een warme uitstraling en elke tegel is uniek. Het plaatsen van natuursteen is een specialistisch werk, zeker als het gaat om speciewerk. Maar als het goed wordt gedaan zijn er vele mogelijkheden voor binnen én buiten. Natuursteen is te krijgen in veel verschillende formaten, maar ook verschillende afwerkingen, zoals gepolijst, gezoet en geschuurd.

Natuursteen Onderhoud

Na het plaatsen van het natuursteen is het van belang om het materiaal, al naar gelang de specificaties en toepassing, te impregneren. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Wij kunnen u tevens van duidelijk advies voorzien over het onderhoud van het natuursteen en met welke producten u dit het beste kunt doen.

Natuursteen bekijken

Als u geïnteresseerd bent in natuursteen en u zou graag wat soorten willen bekijken, dan kunt u dit doen bij de uitgebreide showroom van onze groothandel. U kunt daarvoor contact met ons opnemen.

tegels Duiven