Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Spachtelputz

Spachtelputz, ook wel sierpleister, is een kunststof gebonden pleister voor muren en wanden. Het bestaat voor 80% uit witte, gebroken, marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddel (lijm).

Spachtelputz toepassen

Voordat de spachtelputz wordt aangebracht, worden de wanden eerst voorgestreken. Dit voorstrijkmiddel dringt diep door in de porien van de ondergrond en zorgt voor een sterke hechting tussen wand en sierpleister. Het kan worden aangebracht in diktes van 1 tot 4 millimeter, maar meest gangbaar is toch wel 1,2 tot 1,5 mm.

Spachtelputz kan worden aangebracht in elke gewenste kleur, maar de meest gebruikte kleuren zijn echter wit en extra wit (voor kleur echtheid op oudere wanden). Spachtelputz, of sierpleister, is door en door gekleurd. Als er een kleine beschadiging optreedt is er niet meteen een verfbeurt nodig.

Onderhoud Spachtelputz

Spachtelputz is overschilderbaar en schoon te maken met alle soorten schoonmaak en reinigingsmiddelen. Daarmee is spachtelputz, of sierpleister, zeer gebruiksvriendelijk.

Meer informatie over spachtelputz?

Voor een vrijblijvende offerte of voor advies over het wel of niet toepassen van spachtelputz kunt  u contact met ons opnemen.