Tegelzetbedrijf Gelderland > Services > Terras & gevelbekleding

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Terras

Op een terras kun je natuursteen toepassen, maar ook verschillende soorten keramische tegels zijn geschikt om buiten te plaatsen. Het terras kan daarmee een verlengstuk van uw woonkamer worden, in de stijl die u wenst, passend bij woning en tuin.

Terras opbouw

Voordat u een terras tegel kunt gaan leggen, moet er eerst worden gekeken op welke manier deze kan worden toegepast. De opbouw van een terras is zeer belangrijk, want dat zorgt ervoor dat het terras mooi blijft, ook bij vorst, hitte en vocht!

Wij hebben ons inmiddels gespecialiseerd in het op de juiste manier opbouwen (inclusief garantie) van het terras, zodat het gewenste materiaal kan worden toegepast. Voor advies of voor het uitzoeken van een natuurstenen tegel of keramische tegel voor het terras, kunt u langskomen in onze showroom of contact met ons opnemen.  

Gevelbekleding

Voor een mooie en chique uitstraling kunt u uw gevel bekleden met natuursteen. De gevel moet nauwkeurig ingemeten worden en het gewenste natuursteen wordt daarna op maat gemaakt en afgewerkt. Het op maat gemaakte natuursteen wordt dan geplaatst op de gevel, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. De gevel wordt opgeleverd  inclusief garantie.

Meer mogelijkheden voor bekleding

Niet alleen gevels kun je bekleden met natuursteen. Er zijn veel meer mogelijkheden waarbij valt te denken aan:

  • Gevels
  • Openhaarden
  • Buitentrappen
  • Bordessen

Neem voor advies contact met ons op!