Vloertegels

Vloertegels Nijmegen
Vloertegels Nijmegen

De mooiste vloertegels direct leverbaar

De mooiste vloertegels direct leverbaar

Op zoek naar mooie vloertegels die direct geleverd en gelegd kunnen worden? Bij Tegelzetbedrijf Gelderland kunt u kiezen uit honderden ontwerpen. Deze kunt u zelf leggen, of laten leggen door een van de professionals van Tegelzetbedrijf Gelderland. Zo zorgt u ervoor dat uw tegels nog jaren mee kunnen gaan in uw badkamer of keuken. Kom eens langs bij onze showroom in Elst en laat u verrassen door het veelzijdige en moderne aanbod. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u een plan te maken om uw keuken of badkamer te renoveren.

Vloertegels Nijmegen
Vloertegels Nijmegen

Vloertegels voor keuken en badkamer

Natte ruimten zoals de badkamer of de keuken kunt u goed inrichten met behulp van tegels. Deze tegels zijn geschikt om nat af te nemen en te dweilen. Ook bedrijven kiezen vaak voor vloertegels in toiletten of keukens. De juiste tegels geven een ruimte een nette en schone uitstraling. Tegelzetbedrijf Gelderland levert zowel aan particulieren als bedrijven. Advies nodig over de inrichting van uw keuken of complete badkamer? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij leveren niet alleen de mooiste tegels maar ook badkamermeubelen. Uw toilet, wasbak en douche kunt u dus ook bij ons bestellen en laten installeren. Zo heeft u aan ons één adres voor uw complete verbouwing.

Op zoek naar de perfecte tegel

Heeft u speciale wensen als het op uw tegels aankomt? Misschien wilt u een mozaïekvloer aanbrengen in uw keuken of bent u op zoek naar een kwaliteitstegel van Italiaanse natuursteen. Ook dan kunt u bij Tegelzetbedrijf Gelderland terecht. Als wij niets in onze showroom hebben wat u bevalt, gaan wij bij onze partners op zoek naar de perfecte tegel voor u. Uiteraard betrekken wij u in dit proces. Wij hebben al meerdere klanten op deze manier aan hun tegels geholpen.

Volg ons ook op facebook.

Vloertegels Nijmegen

Onze showroom

Vloertegels Nijmegen
Vloertegels Nijmegen
Vloertegels Nijmegen
Vloertegels Nijmegen
Vloertegels Nijmegen

Neem gerust contact op of kom langs

ONZE KLANTEN

Door de jaren heen hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Hieronder een greep van onze klanten!

Moeten wij contact met u opnemen?